EDI-USLUGE ZA TPCA

NAJVEĆI DOBAVLJAČ

Feature Icon

EDI Komunikacija

Feature Icon

EDI Integracija

Feature Icon

Onboarding usluge

Feature Icon

Web EDI portal za 250 dobavljača

Kao i sve druge, tako i automobilska industrija je pod pritiskom da smanji troškove. Neki od načina da proizvođači automobila smanje operativne troškove su da smanje svoju razinu zaliha i da isporuke od dobavljača idu izravno do proizvodne linije. TPCA (Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech sro) sa sjedištem u Kolínu, Češka, odabrao je taj put od kada je osnovan 2002. godine, kada su TMC, najveći svjetski proizvođač automobila, i PSA Groupe, vodeći europski tržišni lider, potpisali sporazum o suradnji, i od kada je TPCA započeo s proizvodnjom automobila 2005. godine.

Korištenje EDI komunikacije korisnog alata i već važnog dijela automobilske industrije, pomaže osigurati glatku opskrbu proizvodnim linijama, npr. u JIT (just-in-time) sustavu, a također pomaže spriječiti manjak komponenata isporuke. Proizvođač automobila TPCA odlučio je svoje EDI rješenje napraviti po najnovijoj i najsuvremenijoj tehnologiji te pružiti mu novi dizajn. EDITEL je odabran za provođenje zahtjevnih izmjena nakon što je pobijedio na natječaju kao novi pružatelj EDI-ja, za proizvođača automobila TPCA 2016. godine.

Izrada suvremenog web EDI portala s vrlo atraktivnim dizajnom, prema zahtjevima TPCA, predstavio je veliki izazov za EDITEL tijekom suradnje s TPCA-om, kao i dovođenje do nekoliko progresivnih poboljšanja. Korištenje web portala donijelo je nadogradnju logističkih dokumenata kao i drugih poslovnih dokumenata za sve TPCA dobavljače. Dobavljači također mogu koristiti tradicionalne EDI komunikacijske kanale, osim web portala za prijenos tradicionalnih formata automobilskih dokumenata, kao što su EDIFACT DELJIT, EDIFACT DELFOR i ODETTE DELINS ORDER. Besprijekorno spajanje dobavljača također je bio sastavni dio procesa migracije od izvornog pružatelja EDI-ja do EDITEL-a. TPCA je koristila uslugu upravljanja partnerima od strane EDITEL-a u tu svrhu.

EDI je bitan dio automobilskog sektora koji će se nastaviti razvijati, osobito u procesima upravljanja logistikom i skladištima. Tokom ovog uspješnog projekta puno smo naučili o fakturiranju PDF-a od EDITEL-a. Naši budući planovi također su postavljeni u tom smjeru. Miloš Bareš, zaposlenik projekta TPCA

Raspon usluga, potencijal i profesionalni pristup EDITEL-a u okviru cjelokupnog procesa natječaja, zajedno s 22-godišn jim iskustvom u provedbi EDI projekta, više nas je i nego uvjerio. Aleš Höfner, generalni direktor TPCA-e

Implementirani formati poruka

  • EDIFACT DELJIT
  • EDIFACT DELFOR
  • EDIFACT INVOIC
  • ODETTE DELINS
  • EDIFACT DESADV

PREDNOSTI ZA TPCA

  • Besprijekorna migracija starog EDI rješenja u novi eXite EDI sustav tvrtke EDITEL
  • Intenzivna komunikacija i podrška s EDI aktiviranjem 250 dobavljača.
  • Povećanje kvalitete i prijenosa znanja („know-how“) u korisničkoj podršci

O TVRTKI TPCA

Proizvođač automobila,TPCA (Toyota Peugeot Citroën Czech s.r.o), sa sjedištem u Kolínu, Republika Češka, je „joint venture“ između Toyota Motor Corporation (TMC), Japana i PSA Groupe, Francuska. Sa ukupno 2400 zaposlenika i godišnjom prodajom od 41 milijarde CZK, TPCA je treća najveća tvornica automobila u Češkoj Republici.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.