Silon logo

EDI-USLUGE ZA SILON S.R.O.

INTEGRIRANA EDI KOMUNIKACIJA

Feature Icon

EDI Komunikacija

Feature Icon

EDI Integracija

SILON nije koristio nikakvo EDI rješenje prije početka svog prvog EDI projekta s EDITEL-om 2018. godine. Rješenje tvrtke EDITEL odabrano je zato što je ispunilo zahtjev tvrtke za potpunu integraciju s JDE-om. Proces implementacije započeo je SILON-ovim poslovnim partnerom Ideal Automotive u prvom tromjesečju 2018. godine, a postupno će se proširiti i na druge poslovne partnere tvrtke.

Predloženo rješenje temelji se na korištenju VANCCF Clearing Centra. CCF nudi usluge transakcije, pretvorbe i baze podataka. Usluga CCF omogućuje izravno povezivanje s ERP-om korisnika i nudi komunikaciju temeljenu na EDIFACT, ODETTE, VDA, XML, SAP IDoc, LCS Helios, SMS, itd., a sve su dostupne putem javnih podatkovnih mreža (uključujući internet).

Ovo je rješenje dizajnirano za EDI komunikaciju s Ideal Automotive i da omogući razmjenu VDA4913 (Despatch Advice) i VDA4925 (Order) poruka i pretvorbu iz / u JDE inhouse formatu. SILON koristi EDIREX komunikacijski priključak koji omogućuje razmjenu poruka SILON virtualnom pristiglom poštom u CCF. Sučelje komunikacijskog priključka u SILON-u osmišljeno je kao zajednički raspored. Standardne EDIFACT (VDA) poruke s partnerima SILON razmjenjuju se u CCF. Konverzije od / do JDE inhouse formata izrađuju se na temelju naprednih pravila konverzije.

TVRTKA

The Czech company SILON s.r.o vodeći je proizvođač tehničkih spojeva i vlakana od poliestera, nudeći širok spektar proizvoda i tehničke pomoći. Njegov prilagođeni pristup razvojnim projektima čini SILON više od samo običnog proizvođača plastike. Tvrtka je osnovana 1950. godine, a njezin je poslovni model uvijek bio usredotočen na inovativnost i potrebe klijenata. Danas, SILON dostavlja klijentima u Europi, Aziji, Africi, Sjevernoj Americi i Australiji.

PREDNOSTI ZA SILON

  • Transparentnost svih poruka unutar poslovne razmjene
  • Ušteda vremena i novca
  • Smanjenje potencijalnih pogrešaka (nije potrebno ručno upisivanje)
Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.