Alpine logo

Povezivanje svih dobavljača s EDI-jem

Alpine Electronics se oslanja na prednosti EDI-ja

Feature Icon

EDI Komunikacija

Feature Icon

Onboarding usluge

EDITEL supports Alpine EDI

Ubrzavanje obrade narudžbi, poboljšanje kvalitete podataka, jednostavni i pouzdani podaci – to su samo neki od mnogih dobrih razloga zašto će Alpine Electronics sve više ovisiti o EDI-ju prilikom rada sa svojim dobavljačima u budućnosti. U Madžarskoj, tvrtka Alpine Electronics je počela razmjenjivati poruke s oko 20 dobavljača. Te poruke uključuju narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV) i inventarna izvješća (INVRPT).

“Naš cilj je da se svi procesi dobavljača obavljaju elektroničkim putem,” rekla je Eva Varga-Borsath, stručnjak za logistiku Alpine Electronics Mađarske.

Da bi postigao taj cilj, tvrtka Alpine Electronics pokrenula je inicijativu informiranja svojih dobavljača o EDI-ju, ohrabrujući ih da ga koriste. Ti napori započeli su na godišnjoj konferenciji u srpnju 2017., koja je, među ostalim, usmjerena na EDI i njezin glavni potencijal za povećanjem produktivnosti. EDITEL pomaže Alpine Electronics dijeleći svoje znanje i stručnost sa njima te osigurava da se dodatni dobavljači uvedu u sustav bez problema.

EDI at Alpine

O TVRTKI ALPINE ELECTRONICS INC

Alpine Electronics, japanska korporacija, jedna je od vodećih svjetskih proizvođača i pružatelja audio, navigacijskih i multimedijskih sustava za automobile. Uz ponudu uređaja s logom tvrtke, Alpine također proizvodi prilagođene proizvode za renomirane OEM poslovne partnere u automobilskoj industriji. Alpine je u svijetu prisutna s više od 50 podružnica i velikom mrežom proizvodnih pogona te istraživačkim i distribucijskim tvrtkama. Proizvodni pogon u Mađarskoj služi svim europskim zemljama.

EDI usluge za Alpine

 • Alpine je pokrenula inicijativu za razmjenu informacija o EDI-ju i njegovim brojnim prednostima prilikom rada sa svojim dobavljačima.
 • Glavne prednosti uključuju:
  • Smanjenje transakcijskih troškova za procese vezane uz logistiku
  • Poboljšava kvalitetu podataka
  • Ubrzava obradu narudžbi
  • Povećava transparentnost i sljedivost
 • Cilj: povezivanje svih dobavljača s EDI-jem
Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.