Futaba logo

EDI AUTOMATIZACIJA U FUTABI CZECH S.R.O.

SVEOBUHVATNA USLUGA INTEGRACIJE EDI-JA I BRZI PARTNER U ČEŠKOJ FUTABI

Feature Icon

EDI Komunikacija

Feature Icon

EDI Integracija

Dugo vremena, Futaba Czech, s.r.o. koristio je rješenje, koje je bilo osigurano i upravljano preko sjedišta u Japanu. To je stvorilo komplikacije vezano uz predloške EDI prijevoda s izravnim pristupom za pisanje / čitanje u bazi podataka, osobito kod povezivanja novih partnera. Proizvođač prvenstveno koristi izravne komunikacijske kanale koje je matično društvo u Japanu nabavilo sa svojim partnerima, što je također povremeno dovelo do nepouzdanih procesa.

Tvrtka se odlučila za širu uporabu usluga EDITEL-a, kako za povezivanje novih poslovnih partnera, tako i za razvoj novih EDI predložaka prijevoda, te za implementaciju EDI komunikacije. S obzirom na prethodnu odsutnost bilo kojeg univerzalnog komunikacijskog kanala, također je odlučila koristiti EDITEL integracijsku platformu eXite, posebno za EDI komunikaciju s TPCA.

Futaba production plant

TVRTKA

Futaba Czech, s.r.o. trenutno je jedina podružnica japanske Futaba Industrial Co., Ltd. u kontinentalnoj Europi. Osnovana je 1945. godine, a danas ima podružnice u Kini, Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji, a zapošljava oko 900 ljudi. Četvrta podružnica Havlíčkův Brod osnovana je 2004. godine.
Kupci ovog proizvođača automobilskih dijelova, ovjesa i karoserija za automobile, uključuju vodeće tvrtke poput TPCA (Češka), TMMF (Francuska) i MSC (Mađarska). Ciljevi podružnice su nulta stopa tvorničkih grešaka, 100% pouzdanost opskrbe uz nultu stopu nesreća. Ovi ciljevi pomogli su Futabi da postane snažna tvrtka sa sigurnom radnom okolinom i jasnom perspektivom za budućnost. Futaba korporativni moto glasi: “Kvalitetni proizvodi po nižim cijenama”.

Automated manufacturing at Futaba

EDI USLUGE ZA FUTABA

 • EDI Komunikacija
 • EDI Integracija
 • Implementirani procesi
  • EDIFACT DELJIT
  • EDIFACT DELFOR
  • EDIFACT INVOIC
  • EDIFACT DESADV
Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.